Fourton Oy hakee Aasia-analyytikkoa!

17.01.2023 — Uutiset

Haemme analyytikkoa Helsingin toimistoomme tukemaan Aasian ja kehittyvien markkinoiden rahastojen salkunhoitoa. Jos sinulla on vahva intohimo rakentaa urasi sijoittamisen, yhtiöiden analysoinnin ja uusien asioiden oppimisen parissa, saatat olla sopiva henkilö kasvavaan tiimiimme. Toimenkuvaasi kuuluu analyytikon työnkuvan lisäksi myös salkunhoitoon ja myyntiin liittyvät tukitoiminnot, kuten sijoituskatsausten luominen ja päivittäminen ym. vastaavat toimet.

Fourton on vuonna 2003 perustettu ”salkunhoitoboutique”, jonka toiminta keskittyy pääasiassa rahastoliiketoimintaan. Yhtiö hallinnoi kuutta osakerahastoa, joista puolet operoi Aasian kasvavilla kansantalouksilla. Rahastomme ovat ns. aktiivisia rahastoja, jotka keskittyvät suhteellisen kapeille segmenteille toiminta-alueillaan. Yhtiön salkunhoitajilla on 20-40 vuoden kokemus ammattimaisesta sijoittamisesta ja salkunhoidosta.

Haluamme jatkaa menestystarinaamme ja olla asiakkaillemme pitkäaikainen, aidosti yksilöllinen, luotettava ja tuottava kumppani.

Osaaminen, jota sinulta toivomme:

  • 2-4 vuoden ammattimainen kokemus osakeanalyytikon tehtävistä.
  • Työnkuvaa vastaava korkeakoulututkinto
  • Aasian ja kehittyvien markkinoiden tuntemus ja kokemus alueelta lasketaan eduksi.
  • Osaat käyttää Exceliä, PowerPointtia ym MS office työkaluja.
  • Vähimmäiskielitaitoina suomi ja englanti. Muut kielet (etenkin Aasian mantereen kielet) lasketaan eduiksi.
  • Olet kiinnostunut tekemään töitä pitkäjänteisesti ja korkealla moraalilla

Kiinnostuitko?

Toivoisimme sähköpostiasi palkkatoiveineen osoitteeseen juuso.mykkanen@fourton.fi otsikolla ”Osakeanalyytikko”. Hakuaika päättyy 17. helmikuuta 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Fourtonin Aasian osakerahastojen salkunhoitaja Juuso Mykkänen, +358-40-5533 226.

 

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää sijoitusratkaisuistamme.