Fourton Oy ja JOM Rahastoyhtiö Oy yhdistivät voimansa

04.01.2021 — Uutiset

Maailma muuttui, niin mekin. Fourton Oy ja JOM Rahastoyhtiö Oy yhdistivät voimansa. Järjestelyn myötä saimme kaipaamiamme lisäresursseja palveluidemme kehittämiseen niin vanhojen hyväksi todettujen tuotteiden osalta kuin myös mahdollisten uusien tuotteiden osalta. Uskomme vahvaan ”niche”-osaamiseen. Se tulee korostumaan kaikessa tekemisessämme salkunhoidosta aina raportointiin ja asiakassuhteiden hoitoon.

Tällä hetkellä asiakkaillemme tarjottavat rahastot ovat:

  • Fourton Fiesta (Etelä-Euroopan laadukkaimmat yhtiöt)
  • Fourton Tempo (Terveydenhuollon kasvu- ja muutos -teemat, kehittyneet markkinat)
  • Fourton Hannibal (Aliarvostetut yhtiöt, Länsi-Eurooppa)
  • Fourton Silkkitie Aasia (Pienet ja keskisuuret yhtiöt Itä- ja Kaakkois-Aasiasta)
  • Fourton Komodo Indonesia (Pienet ja keskisuuret yhtiöt Indonesiasta)

Silkkitie Aasia ja Komodo Indonesia -rahastojen salkunhoitaja Juuso Mykkänen on toiminut alalla eri tehtävissä vuodesta 2000. Hänellä on pitkä kokemus myös ulkomailla toimimisesta ja vakuuttava tuottohistoria. Mykkänen on hoitanut sekä Fourton Silkkitie Aasia että Fourton Komodo Indonesia rahastoja niiden perustamisesta asti.

Fourton Oy:n yksilöllisessä varainhoidossa sekä Fourton Fiesta ja Fourton Tempo -rahastojen salkunhoitajana jatkaa niin kuin ennenkin Mikael Wahlström.

Fourton Hannibal rahaston salkunhoidosta vastaa Petter Langenskiöld, kuten on tehnyt rahaston perustamisesta asti.

Yhteinen näkemyksemme on sama kuin rahastojemme alkutaipaleellakin; osakkeet tuottavat pitkällä aikavälillä muita omaisuusluokkia paremmin. Osakkeiden menestys seuraa pitkässä juoksussa yritystoiminnan menestystä. Suosimme rahastoissa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, sillä ylituottoa on sieltä todennetusti saatavissa.

Mikäli Teillä on kysyttävää, haluatte lisätietoja rahastoistamme tai muuten vain keskustella markkinoista, vastaamme mielellämme parhaan kykymme mukaisesti.

Matti Ollikainen
Partner
Fourton Rahastoyhtiö
matti.ollikainen@fourton.fi
puh. +358500944177

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää sijoitusratkaisuistamme.