Fourtonin historia

Fourton perustettiin vuonna 2003 ja varsinainen toiminta alkoi seuraavana vuonna. Ajatuksemme oli perustaa kapeahkolle sektorille erikoistunut ”salkunhoitoboutique”, jonka toimintaa ja tekemistä voi ylpeänä edustaa; yhtiö, joka asiakkaiden mielestä on luotettava ja kiinnostava yhteistyökumppani. Fourtonin alkuperäiset perustajat ovat edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa.

Vuonna 2005 toimilupa laajennettiin käsittämään myös yksilöllisen varainhoidon ja se on rahastojen ohella edelleen toinen palvelumallimme. Vuoden 2021 alussa Fourton yhdistyi JOM Rahastoyhtiön kanssa, jolloin JOM:n rahastot sulautettiin Fourtoniin. JOM oli vuonna 2009 perustettu Aasian osakemarkkinoihin erikoistunut rahastotoimija, joka hallinnoi kahta Aasiaan sijoittavaa aktiivista osakerahastoa. Tämän tapahtuman johdosta Fourtonin rahastotarjonta laajeni kokonaan uudelle maantieteelliselle alueelle.

Tällä hetkellä Fourtonin toiminnan rungon muodostavat viisi rahastoa sekä yksilöllinen varainhoito.

Haluamme jatkaa menestystarinaamme ja olla asiakkaillemme pitkäaikainen, aidosti yksilöllinen, luotettava ja tuottava kumppani.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää sijoitusratkaisuistamme.