Lunasta rahastoja

  • Aloita
  • Tunnistaudu
  • Täytä lomake
  • Maksu

Näin lunastat rahasto-osuuksia

Fourton ESG Dynasty-rahasto on auki lunastuksille pääsääntöisesti jokaisena pankkipäivänä. Fourton Fiesta-, Komodo Indonesia-, Silkkitie Aasia- ja Tempo -rahastoja voi lunastaa kaksi kertaa kuussa, kuukauden 15. ja viimeinen päivä. Mikäli 15. tai kuukauden viimeinen päivä ei ole pankkipäivä, lunastuspäivä on sitä edeltävä pankkipäivä.

Rahastojen lunastustoimeksiannot tulee toimittaa rahastoyhtiölle viisi (5) pankkipäivää ennen lunastuspäivää. Fourton ESG Dynasty -rahaston osalta ilmoitusaika on yksi (1) pankkipäivä ennen lunastuspäivää.

Seuraava merkintä- ja lunastuspäivä on 30.04.2024.

Henkilöasiakkaan tunnistautuminen Yritysasiakkaan tunnistautuminen

Rahastojamme voi merkitä ja lunastaa kaksi kertaa kuussa, kuukauden 15. ja viimeinen päivä. Mikäli 15. tai kuukauden viimeinen päivä ei ole pankkipäivä, merkintä- ja lunastuspäivä on sitä edeltävä pankkipäivä.

Suorita pankkitunnistautuminen oman verkkopankkisi tunnuksilla.

Huomioithan, että yrityksien ja yhteisöjen toimeksiannon tekijän tulee olla nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö.

Täytä sivuillamme lunastuslomake ja merkitse siihen lunastettavien osuuksien lukumäärä tai lunastuksen euromääräinen summa. Lunastuspyynnön tulee olla rahastoyhtiöllä viimeistään viisi pankkipäivää ennen lunastuspäivää.

Lunastushinta on lunastuspäivän rahasto-osuuden arvo vähennettynä lunastuspalkkiolla. Lunastussumma maksetaan ensisijaisesti sille pankkitilille, jonka olet ilmoittanut merkinnän yhteydessä. Maksu suoritetaan lunastuspäivää seuraavana pankkipäivänä. Lähetämme laskelman vahvistuksena lunastuksesta.

Lunasta lomakkeella

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai lunastajana on yritys/yhteisö, täytä oheinen pdf-lunastuslomake, tulosta ja allekirjoita se ja lähetä vaadittavien liitteiden kanssa Fourton Oy:lle sähköpostiosoitteeseen backoffice@fourton.fi. Lomakkeet voi toimittaa myös postitse.

Yksityishenkilön lunastuslomake
Yrityksen/yhteisön lunastuslomake

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme, mikäli merkintä- tai lunastusprosessissa ilmenee ongelmia.

09 4393 780
backoffice@fourton.fi

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää sijoitusratkaisuistamme.