Haemme huipputyyppiä myyntiin, markkinointiin ja asiakassuhteiden hoitoon

20.05.2021 — Uutiset

Fourton Oy hakee huipputyyppiä myyntiin, markkinointiin ja asiakassuhteiden hoitoon.

Onko asiakas sinulle aina tärkein ja teet kaikkesi palvellaksesi asiakkaita parhaasi mukaan? Osaatko kuunnella asiakkaiden tarpeita ja kiinnostuksen kohteita ja miettiä ratkaisuja heidän etujaan ajatellen? Luetko sähköpostisi, seuraatko markkinoita ja vastaatko puhelimeen myös iltaisin ja lomalla? Onko osakkeet ja osakerahastot lähellä sydäntäsi ja uskotko kannattavan yritystoiminnan olevan loppupeleissä se, mikä luo tervettä kasvua maailmaan? Ja ennen kaikkea, oletko yrittäjähenkinen, innovatiivinen, näkemystä omaava ammattilainen ja haluaisit seuraavassa tehtävässäsi vahvemmin nähdä oman kätesi jäljen työssäsi? Olisitko juuri sinä oikea huipputyyppi meille?

Keitä me olemme?

Fourton perustettiin vuonna 2003 ja varsinainen toiminta alkoi seuraavana vuonna. Ajatuksemme oli perustaa kapeahkolle sektorille erikoistunut ”salkunhoitoboutique”, jonka toimintaa ja tekemistä voi ylpeänä edustaa. Haluamme olla yhtiö, joka asiakkaiden mielestä on luotettava ja kiinnostava yhteistyökumppani. Fourtonin alkuperäiset perustajat ovat edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa.

Vuonna 2005 toimilupa laajennettiin käsittämään myös yksilöllisen varainhoidon ja se on rahastojen ohella edelleen toinen palvelumallimme. Vuoden 2021 alussa Fourtonin alle siirtyi kaksi uutta rahastoa JOM Rahastoyhtiöltä, joka oli vuonna 2009 perustettu Aasian osakemarkkinoihin erikoistunut rahastotoimija. Nämä kaksi Aasiaan sijoittavaa aktiivista osakerahastoa laajensivat Fourtonin rahastotarjontaa kokonaan uudelle maantieteelliselle alueelle.

Tällä hetkellä Fourtonin toiminnan rungon muodostavat viisi rahastoa sekä yksilöllinen varainhoito.

Haluamme jatkaa menestystarinaamme ja olla asiakkaillemme pitkäaikainen, aidosti yksilöllinen, luotettava ja tuottava kumppani.

 

 Osaaminen, jota sinulta toivomme:

•    Ymmärrät ja olet kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan

•    Ymmärrät pienen, mutta kovassa kasvussa olevan yrityksen mahdollisuudet niin hyvässä kuin pahassa

•    Olet hyvämaineinen ja sinulla on hyvät suhteet ja kontaktit kotimaisen sijoittajakentän kanssa

•    Sinua kiinnostavat yhtiöt pörssikurssien takana, tunnet osakemarkkinoiden toimintaa ja ymmärrät liiketoiminnan perusperiaatteet

•    Olet kiinnostunut tekemään töitä pitkäjänteisesti ja korkealla moraalilla

•    Olet henkeen ja vereen joukkuepelaaja ja olet valmis laittamaan itsesi täysillä likoon

 

 

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä tarpeemme on akuutti ja haluamme sinut osaksi todella hyvähenkistä porukkaamme mahdollisimman pian. Toivoisimme sähköpostiasi palkkatoiveineen osoitteeseen matti.ollikainen@fourton.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Fourtonin asiakassuhteista vastaava Matti Ollikainen, puh. 0500944177.


Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää sijoitusratkaisuistamme.